Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Nieuws

Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële dienstverlening.

Zijn uw kinderen straks voldoende financieel bewust?

15-04-2019

Jonge mensen hebben steeds minder op met geldzaken. Hoe leren uw kinderen om wel financieel bewust en zelfredzaam te worden?

Lees meer

Besparen op energiekosten, hoe doet u dat?

10-02-2019

De kosten voor gas en elektriciteit vormen een flink deel van je woonlasten. Weet u hoe u daarop kunt besparen?

Lees meer

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) grens stijgt in 2019

27-11-2018

Jaarlijks wordt bepaald hoe hoog de NHG-grens is. De kostengrens stijgt per januari 2019 tot 290.000,- euro. In dit artikel leest u hier meer over.

Lees meer

Energiebesparende maatregelen financieren met uw hypotheek

22-10-2018

Het Kabinet Rutte 3 wil de mogelijkheden vergroten om energiebesparende maatregelen te financieren met uw hypotheek. Wilt u een blijvend lage energierekening? Lees dan dit artikel en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer

Wat houdt de campagne ‘Word ook aflossingsblij’ in?

29-09-2018

‘Word ook aflossingsblij’ is een campagne gestart door de banken. De banken vinden het belangrijk dat mensen met een aflossingsvrije hypotheek goed nadenken over hun financiële situatie aan het einde van de looptijd. Weet u al hoe u gaat aflossen aan het einde van de looptijd? Wij hebben verschillende mogelijkheden op een rij gezet.

Lees meer

Annuleringsverzekering en familie: hier gaat het vaak mis

15-08-2017

Familiereizen blijven een knelpunt op de annuleringsverzekering. Wanneer krijg je nu je geld terug als één familielid niet mee kan gaan? Belangrijk om te weten is dat de boekingsbewijzen leidend zijn en niet wie de reis betaald heeft. Lees hieronder hoe het precies zit.Wat gaat er mis? Om dat te illustreren eerst een veelvoorkomende situatie. Voorbeeld familiereis Hans en Marion trakteren op een midweekje in een huisjespark. Hun twee volwassen kinderen met partners en vier kleinkinderen gaan mee. Ze hebben buiten het hoofdseizoen een 10-persoons vakantiehuis geboekt voor 900 euro. Vlak voor de...

Lees meer