Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Nieuws

Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële dienstverlening.

Looptijdrente: wat is het en waarom is het interessant?

01-11-2019

Als u een huis koopt dat u financiert met een annuïtaire of lineaire hypotheek weet u precies hoeveel u elke maand moet betalen. Toch? Nou nee, niet per se. Zelfs als u de rente voor dertig jaar vast zet.

Lees meer

Overwaarde verzilveren: hoe doet u dat?

17-09-2019

Als jouw huis meer waard is dan het bedrag van je hypotheek, heb je overwaarde. Dat geld zit echter vast in stenen. Maar stel dat je het zou willen gebruiken voor een verbouwing of als aanvulling op je pensioen? Welke mogelijkheden heb je dan?

Lees meer

Wanneer krijgt u te maken met de bijleenregeling?

03-09-2019

De bijleenregeling heeft betrekking op de overwaarde van uw oude woning en de financiering van de nieuwe woning. U heeft overwaarde als u uw woning voor een hoger bedrag verkoopt dan de hypotheek die erop rust. Dit geld moet u weer investeren in je nieuwe woning. Doet u dat niet, dan mag u geen rente aftrekken over een deel van uw nieuwe hypotheek.

Lees meer

Aflossingsblij of energievrij?

15-07-2019

Je kunt uw geld maar één keer uitgeven. Dus wat is slimmer? Uw hypotheek aflossen of uw huis verduurzamen?

Lees meer

Je woning verbouwen zonder spaargeld? Dat kan met een bouwdepot

15-07-2019

Nieuwbouwwoningen zijn vaak onbetaalbaar en bij bestaande huizen staan kopers nog steeds in de rij. In deze krappe woningmarkt is het verbouwen van je huidige woning een goed alternatief. Met een uitbouw of dakkapel sluit je huis weer aan op je woonwensen. Voor het financieren van de verbouwing kan je gebruik maken van een bouwdepot. Zo laat je de spaarrekening met rust.Een bouwdepot is een aan je hypotheek gekoppelde spaarrekening. Het geld op deze rekening mag alleen gebruikt worden voor het bekostigen van de verbouwing. Je betaalt er bijvoorbeeld de aannemer van en de spullen in de bouwmarkt....

Lees meer

Hypotheek onderhouden loont!

27-06-2019

Een eigen huis is waarschijnlijk het duurste dat u ooit koopt. En de hypotheek ervoor heeft vaak tientallen jaren invloed op uw financiën. Dan is het toch raar als u er nooit meer naar omkijkt?

Lees meer