Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Blog

Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële dienstverlening.

Looptijdrente

Looptijdrente: wat is het en waarom is het interessant?

01-11-2019

Als je een huis koopt dat je financiert met een annuïtaire of lineaire hypotheek weet je precies hoeveel je elke maand moet betalen. Toch? Nou nee, niet per se. Zelfs als je de rente voor dertig jaar vast zet.

Lees meer
Blog Overwaarde Verzilveren

Overwaarde verzilveren: hoe doe je dat?

17-09-2019

Als jouw huis meer waard is dan het bedrag van je hypotheek, heb je overwaarde. Dat geld zit echter vast in stenen. Maar stel dat je het zou willen gebruiken voor een verbouwing of als aanvulling op je pensioen? Welke mogelijkheden heb je dan?

Lees meer
Blog650X458

Wanneer krijg je te maken met de bijleenregeling?

03-09-2019

De bijleenregeling heeft betrekking op de overwaarde van je oude huis en de financiering van de nieuwe woning. Je hebt overwaarde als je je huis voor een hoger bedrag verkoopt dan de hypotheek die erop rust. Dit geld moet je weer investeren in je nieuwe huis. Doet je dat niet, dan mag je geen rente aftrekken over een deel van je nieuwe hypotheek.

Lees meer
Blog 4

Aflossingsblij of energievrij?

15-07-2019

Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Dus wat is slimmer? Je hypotheek aflossen of je huis verduurzamen?

Lees meer
2A390F08 A953 4503 A7Ea 1Ded0078C9Ca

Hypotheek onderhouden loont!

27-06-2019

Een eigen huis is waarschijnlijk het duurste dat je ooit koopt. En de hypotheek ervoor heeft vaak tientallen jaren invloed op je financiën. Dan is het toch raar als je er nooit meer naar omkijkt?

Lees meer
Samenwonen 650X458

Samenwonen: wat moet je vastleggen?

13-05-2019

Woon je samen of ga je binnenkort samenwonen? Dan is het slim om je relatie officieel vast te leggen in een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap.

Lees meer