Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Verzekeringen

Met een verzekering kunt u waardevol bezit beschermen. Zo kunt u met een verzekering een maandelijkse uitkering of een vastgesteld bedrag laten uitkeren in het geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Wilt u graag weten welke verzekeringen bij u passen? Of weten of u kunt besparen? Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor de geschikte verzekering.

Woonlastenverzekering

In het geval van onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid kan een woonlastenverzekering uitkomst bieden om de financiële situatie tijdelijk op peil te houden. Onderdeel hiervan is een werkloosheidverzekering die voldoende tijd geeft om orde op zaken te stellen óf om bijvoorbeeld een andere baan te vinden. Daarnaast is er een arbeidsongeschiktheidsverzekering, die bij arbeidsongeschiktheid voorziet in een maandelijkse uitkering. Een woonlastenverzekering komt altijd ter sprake bij een adviesgesprek met uw financieel adviseur zodra u de mogelijkheden voor een hypotheek bespreekt.

Maak een afspraak

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisico sluit u af om, bij vroegtijdig overlijden, het inkomen voor je gezin of partner langere tijd aan te vullen. Was u, samen met uw partner, eigenaar van het huis en wilt u er blijven wonen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, samen kijken we naar de mogelijkheden. Heeft u nog geen overlijdensrisicoverzekering, maar is dat wel wenselijk? Dan zijn wij u graag van dienst. We nemen altijd uw persoonlijke situatie als uitgangspunt en bekijken samen wat verstandig is.

Maak een afspraak

Waarom Hypotheek & Advies?

  • Persoonlijk advies door een onafhankelijke adviseur
  • Ruime keuze aan looptijden en aflosvormen
  • Afspreken waar en wanneer u wilt. Bij u thuis of bij ons op kantoor
  • Klanten waarderen Hypotheek & Advies met een 9,9!

Kom in contact - Hypotheekadviesgesprek

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Het eerste hypotheekadviesgesprek is gratis.