Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Verzekeringen

Met een verzekering kun je waardevol bezit beschermen. Zo kun je met een verzekering een maandelijkse uitkering of een vastgesteld bedrag laten uitkeren in het geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Wil je graag weten welke verzekeringen bij jouw passen? Of weten of je kunt besparen? Onze adviseurs helpen je graag met de keuze voor de geschikte verzekering.

Woonlastenverzekering

In het geval van onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid kan een woonlastenverzekering uitkomst bieden om de financiële situatie tijdelijk op peil te houden. Onderdeel hiervan is een werkloosheidverzekering die voldoende tijd geeft om orde op zaken te stellen óf om bijvoorbeeld een andere baan te vinden. Daarnaast is er een arbeidsongeschiktheidsverzekering, die bij arbeidsongeschiktheid voorziet in een maandelijkse uitkering. Een woonlastenverzekering komt altijd ter sprake bij een adviesgesprek met jouw financieel adviseur zodra je de mogelijkheden voor een hypotheek bespreekt.

Maak een afspraak

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisico sluit je af om, bij vroegtijdig overlijden, het inkomen voor je gezin of partner langere tijd aan te vullen. Was je, samen met jouw partner, eigenaar van het huis en wil je er blijven wonen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, samen kijken we naar de mogelijkheden. Heb je nog geen overlijdensrisicoverzekering, maar is dat wel wenselijk? Dan zijn wij je graag van dienst. We nemen altijd jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt en bekijken samen wat verstandig is.

Maak een afspraak

Waarom Hypotheek & Advies?

  • Persoonlijk advies door een onafhankelijke adviseur
  • Ruime keuze aan looptijden en aflosvormen
  • Afspreken waar en wanneer je wilt. Bij jouw thuis of bij ons op kantoor
  • Klanten waarderen Hypotheek & Advies met een 9,7!

Kom in contact - Hypotheekadviesgesprek

Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Het eerste hypotheekadviesgesprek is gratis.