Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Nieuws

Wij brengen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële dienstverlening.

Betaalt u voor uw hypotheek een rente die veel hoger is dan de huidige hypotheekrente?

07-02-2020

Betaalt u voor uw hypotheek een rente die veel hoger is dan de huidige hypotheekrente? Dan kan het interessant zijn om uw hypotheek over te sluiten.

Lees meer

In 2020 minder kosten bij oversluiten NHG-hypotheek

10-01-2020

Gaat u uw NHG-hypotheek in 2020 oversluiten? Dan hoeft u voortaan minder borgtochtprovisie te betalen dan voorheen. En dat is goed nieuws!

Lees meer

Aflossen op je hypotheek in 2020? Laat je goed adviseren!

19-12-2019

Overweegt u om binnenkort een deel van uw hypotheek af te lossen? Bijvoorbeeld met een eindejaarsbonus, een schenking, een erfenis of spaargeld? Laat u dan eerst goed adviseren!

Lees meer

Belasting 2020: gaat u er financieel op vooruit?

06-12-2019

Vanaf 2020 zijn er nog maar twee schijven voor de inkomstenbelasting. Voor de meeste Nederlanders is dat gunstig. Maar als u een hoog inkomen heeft, mag u straks minder kosten aftrekken.

Lees meer

Looptijdrente: wat is het en waarom is het interessant?

01-11-2019

Als u een huis koopt dat u financiert met een annuïtaire of lineaire hypotheek weet u precies hoeveel u elke maand moet betalen. Toch? Nou nee, niet per se. Zelfs als u de rente voor dertig jaar vast zet.

Lees meer

Overwaarde verzilveren: hoe doet u dat?

17-09-2019

Als jouw huis meer waard is dan het bedrag van je hypotheek, heb je overwaarde. Dat geld zit echter vast in stenen. Maar stel dat je het zou willen gebruiken voor een verbouwing of als aanvulling op je pensioen? Welke mogelijkheden heb je dan?

Lees meer