Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Hypotheekadvies

Een huis kopen betekent vaak een nieuwe stap in uw leven en is voor de meeste mensen een erg spannend proces. Als u eenmaal het huis van uw dromen hebt gevonden, wilt u het liefst alles zo snel mogelijk geregeld hebben. Ook komen, bij het kopen van een huis, veel vragen naar boven. De meeste vragen zullen gaan over het afsluiten van de hypotheek.

Welke hypotheek past het beste bij uw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om uw hypotheek over te sluiten? Kunt u boetevrij aflossen? Bij Hypotheek & Advies krijgt u antwoord op al deze vragen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheek & Advies biedt onafhankelijk hypotheekadvies om zo voor u de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit onderscheidt ons hypotheekadvies van advies van de bank. Wij kijken niet alleen naar het aanbod van uw bank, maar ook naar die van alle andere Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers.

Onze adviseurs zijn ervaren en beschikken over alle vereiste certificaten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed hypotheekadvies.

Wilt u hypotheekadvies van één van onze hypotheekadviseurs?

Inhoudelijk

De voordelen

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Kwalitatief hoogstaand hypotheekadvies door vakkundige en gediplomeerde adviseurs
  • Persoonlijke aandacht met een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek bij u thuis
  • Zeer concurrerende tarieven door samenwerkingen met een groot aantal financiële instellingen
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek zelf

Wij zijn Hypotheek & Advies

Wilt u meer weten over Hypotheek & Advies? Bekijk dan hier alle informatie over ons bedrijf.