Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Wanneer is het verstandig om uw hypotheek over te sluiten?

Als u lagere maandlasten wenst

De rentes zijn momenteel historisch laag. Als u een hogere rente betaalt, is het wellicht verstandig uw hypotheek over te sluiten om te kunnen profiteren van lagere maandlasten.

Als de rentevaste periode afloopt

Is uw rentevaste periode bijna voorbij? Dan is dit dé kans om te kijken of oversluiten voor u voordelig is. Dit kan vaak zonder boete. Het oversluiten van uw hypotheek levert in dit geval dus alleen maar voordeel op!

Als uw persoonlijke situatie wijzigt

Een nieuwe baan? Uw gezinssamenstelling is veranderd? Of heeft u een erfenis ontvangen? Sluit dan over naar een hypotheek die past bij uw nieuwe situatie.

Als u wilt verbouwen

Plannen om te verbouwen? Om uw verbouwing te financieren kunt u geld lenen, bijvoorbeeld door uw hypotheek over te sluiten. Zo verhoogt u uw hypotheek en kunt u het overige geld in uw verbouwing investeren.

Als uw huis overwaarde heeft

Als u veel geld in de stenen van uw woning heeft zitten, kunt u een lagere hypotheekrente krijgen op uw hypotheek. Zo bespaart u veel geld.

Kom in contact

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Het eerste gesprek is gratis.