Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Hypotheek & Advies is een onafhankelijke hypotheekadviseur uit Enschede. Op basis van uw wensen selecteren wij de beste hypotheek voor u. We vergelijken alle hypotheken en garanderen altijd de beste hypotheekrente. Ook vergelijken wij de premies, de voorwaarden en alle risico's die erbij komen kijken.

Altijd een hypotheek die bij je past

Bent u van plan om een huis te kopen? Zorg dan dat u goed voorbereid op pad gaat. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Goed advies is hierin erg belangrijk. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek & Advies. Als onafhankelijke hypotheekadviseur kijken wij, niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar wij vergelijken ook de voorwaarden, de premie en de manier waarop u aflost en de eventuele risico’s die u loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat u een hypotheek afsluit die het beste past bij uw wensen en mogelijkheden.

Shutterstock 431851012

De voordelen

  • Kwalitatief hoogstaand hypotheekadvies door vakkundige en gediplomeerde adviseurs
  • Persoonlijke aandacht met een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek bij u thuis
  • Zeer concurrerende tarieven door samenwerkingen met een groot aantal financiële instellingen

Onze adviseurs

Door de jarenlange ervaring hebben onze financieel adviseurs veel kennis van hypotheken, verzekeringen en leningen. Een ervaren binnendienst team ondersteunt hen daarbij. Zij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze dienstverlening stopt niet na het afsluiten van een hypotheek, verzekering of een lening. Gedurende de gehele looptijd kunt u bij ons terecht!

Kom in contact - Hypotheekadviesgesprek

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Het eerste hypotheekadviesgesprek is gratis.