Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Callcenter medewerker

Wie zijn wij?

Hypotheek & Advies, gevestigd in Enschede, is een tussenpersoon op het gebied van hypotheken en consumptief krediet. Onze adviseurs rijden door heel het land om klanten goed van dienst te kunnen zijn door middel van zeer persoonlijke begeleiding. Wij kijken voor de klant niet alleen naar de laagste hypotheekrentes maar vergelijken ook de premies, de voorwaarden en bekijken de eventuele risico’s die erbij komen kijken. Hypotheek & Advies houdt rekening met persoonlijke situaties en wensen en streeft er constant naar om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wat ga je doen?

Binnen een zeer gemotiveerd, enthousiast en commercieel team werk je samen om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Samenwerken vinden wij dan ook erg belangrijk. Je bent het eerste contact naar een nieuwe vaste relatie. Telefonisch probeer je aan de hand van een aantal vragen de juiste informatie te vergaren zodat het voor jou snel duidelijk wordt of wij iets voor de klant kunnen betekenen. Bij aanvang ontvang je van ons de Basistoets Hypothecair Krediet. Als je hiervoor slaagt ben je op de hoogte van de basis informatie van het verstrekken van hypotheken en kredieten. Als jij denkt dat de klant kan besparen, bespreek je dit met de binnendienst adviseur. Uiteindelijk gaat een buitendienst adviseur naar de klant toe om alles te bespreken en wordt alles in gang gezet.

Istock 000019813718Xsmall

Wat vragen we van je?

  • Telefonische acquisitie is geen belemmering voor je
  • Prettige telefoonstem
  • Je bent initiatiefrijk en nauwkeurig
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent zowel resultaat- als klantgericht
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je bent per direct beschikbaar of zo spoedig mogelijk
  • Tevens beschik je over goede Nederlandse taalvaardigheden

Wat bieden wij?

Een jong, leuk divers team dat dagelijks in hun pauze een potje tafeltennis speelt op de afdeling. Bij Hypotheek & Advies is ruimte voor ontwikkeling. Er is dan ook zeker ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Verder bieden wij een dienstverband van minimaal 20 tot maximaal 32 uur aan. Deze uren zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag te verdelen tussen 11:00 en 20:00 uur. Op vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur. Er is dus veel ruimte voor flexibele werktijden.