Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Binnendienst krediet adviseur

Wie zijn wij?

Hypotheek & Advies, gevestigd in Enschede, is een tussenpersoon op het gebied van hypotheken en consumptief krediet. Onze adviseurs rijden door heel het land om klanten goed van dienst te kunnen zijn door middel van zeer persoonlijke begeleiding. Wij kijken voor de klant niet alleen naar de laagste hypotheekrentes maar vergelijken ook de premies, de voorwaarden en bekijken de eventuele risico’s die erbij komen kijken. Hypotheek & Advies houdt rekening met persoonlijke situaties en wensen en streeft er constant naar om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wat ga je doen?

Binnen een zeer gemotiveerd, enthousiast en commercieel team werk je samen om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Samenwerken vinden wij dan ook erg belangrijk. Als het callcenter een potentiële klant heeft waar wij als onafhankelijk hypotheekadviseur iets voor kunnen betekenen, neem jij het over. Je probeert de klant te voorzien van een goed advies. Daarnaast onderhoud je de contacten met de banken voor het aanvraagproces en zorg je voor een vloeiende en soepele verwerking. Telefonisch probeer je uit te zoeken wat voor de klant eventuele mogelijkheden zijn. Zo heb je regelmatig contact met de klant en financiële instellingen. Uiteindelijk geef jij jouw uitgewerkte plannen aan de buitendienstadviseurs. Zij gaan uiteindelijk naar de klant toe.

Wij willen graag kwaliteit en jij bent in staat om kwaliteit te leveren. Het liefst ben je in het bezit van geldige WFT diploma's WFT Basis en WFT Consumptief krediet. Indien niet aanwezig, dienen de diploma's binnen redelijke termijn behaald te worden.


Istock 000015275097Xsmall

Wat vragen we van je?

  • Proactief benaderen van (potentiële) klanten
  • Je bent initiatiefrijk en nauwkeurig
  • Je houdt van klantcontact
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je wilt graag het verschil maken
  • Je bent zowel resultaat- als klantgericht
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je bent per direct beschikbaar of zo spoedig mogelijk
  • Tevens beschik je over goede Nederlandse taalvaardigheden

Wat bieden wij?

Een jong, leuk divers team dat dagelijks in hun pauze een potje tafeltennis speelt op de afdeling. Bij Hypotheek & Advies is ruimte voor ontwikkeling. Er is dan ook zeker ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Verder bieden wij een dienstverband van minimaal 20 tot maximaal 32 uur aan. De uren zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag te verdelen tussen 11:00 en 20:00 uur. Op vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur. Er is dus veel ruimte voor flexibele werktijden.